خرید سرقفلی در سال ۱۳۶۰ در صورتیکه قصد انتقال سند داشته باشیم چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۰ #49876256

با سلام و خسته نباشید
ما یک مغازه داریم که سرقفلی اش در سال ۱۳۶۰ طبق اظهارات مستاجر از موجر (پدرم) خریداری شده است و سرقفلی به سه نفر واگذار شده.
مغازه روی ملکی است که مشاعی است و۸۶ شعیر در اختیار ورثه بوده و ۱۰ شعیر بنام فرد دیگری است که مجهول است!
یکی از وراث سهم۸ ورثه دیگر را خریداری کرده است یعنی ۷۴ شعیر ولی ۲ ورثه (یکی دختر و دیگری پسری که فوت شده و ۴ فرزند دارد )وروهم دارای ۱۲ شعیرمی باشندحاضر به همکاری برای فروش سهم شعیر خود نیستند!
با توجه به اینکه میخواهم به طور کامل سند ۶ دانگ داشته باشم لطفا راهنمایی بفرمایید آیا می توان برای این ۱۲ شعیر ورثه و ۱۰ شعیر مجهول المکان حکم فروش گرفت ؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
درخواست افراز دهید و سپس درخواست فروش مال مشاع را مطرح نمایید . در مرحله مزایده سهم دیگران را بخرید .

سلام . اگر منظور شما خرید مالکیت است ، هر مالک نسبت به سهم خود حق هرگونه دخالتی دارد و نمی توان ایشان را ملزم به فروش کرد . اما شما می توانید هر کدام که حاضر به فروش هستند ، سهمش را بخرید و بعد از انتقال سند رسمی ، درخواست افراز و در صورت عدم افراز دستور فروش از دادگاه بگیرید و در مزایده سهم بقیه را هم بخرید.

با سلام شما می توانید دادخواست تقسیم و فروش مال مشاع را مطرح نمایید