معنی رای نهایی دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۷ #49872829

قرار منع تعقیب :
با توجه به ملاحضه تحقیقات انجام شده و ملاحضه اظهارات شهود دلیلی بر بزه های فوق و انتساب ان نسبت به متهم ملاحضه و حاصل نگردید. لذا نظر به فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم و حاکمیت اصل گلس برائت مستندا به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب متهم صادر و اعلام میگردد. قرار صادره به موجب بند الف ماده ۲۷۰ و ۲۷۱ قانون مار الذکر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ به تقاضا شاکی قابل اعتراض است.
قرار جلب به دادرسی :
در مسیر تحقیقات قرار گرفت نظر به محتویات پرونده و با عنایت به دلایل حاصله
۱شکایت شاکی
۲ گزارش ۱۱۰
۳شهادت شهود
۴ نظریه پزشک قانونی
۵ احراز وقوع درگیری
۶ اقرار متهم بر اصل وقوع درگیری و دفاعیات بلا وجه متهم
لذا بزه انتسابی محرز بوده و با توجه به انطباق موضوع مانحن فیه با مواد ۴۴۸و ۷۰۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ تعزیرات و همچنین مستندا به ماده ۲۶۵ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات بعدی قرار جلب به دادرسی متهم صادر و اعلام می گردد
دفتر ، مقرر است پرونده برگ شماری ، در اجرای ماده ۹۲ قانون اخیر الذکر امروز به نظر دادستان محترم برسد ، در صورت موافقت و پس از تنظیم کیفر خواست به مرجع صالح ارسال گردد.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار منع تعقیب صادر شده است و قرار جلب دادرسی لذا رای نهایی نیست و پرونده در حال رسیدگی است

این متن قرار دادسرا درخصوص جلب به دادرسی متهم میباشد یعنی متهم را مجرم فرض کرده و محکوم شده است

سلام با توجه به سوال شما از موضوع اول رای صادر و قرار منع تعقیب صادر شده است وموصوع دوم درحال رسیدگی وقرارجلب دادرسی رای نهایی صادر لذا زمان اعتراض برای شما میباشد موفق باشید

در خصوص موارد منع تعقیب جرمی اثبات نشده است در خصوص موارد جلب به دادرسی تشخیص به بزه داده شده است .

در قسمتی قرار منع تعقیب به دلیل عدم ثبوت جرم صادر شده است و در قسمت دبگر قرار جلب به دادرسی صادر گردیده که پرونده در جریان می باشد

درود
در خصوص قسمتی قرار منع تعقیب صادر شده است و قسمتی جلب به دادرسی قرار نهایی است لیکن در مهلت مقرر قابل اعتراض.

سلام
قرارمنع تعقیب به جهت عدم اثبات جرم صادرگردیده است وباعدم اعتراض شاکی پرونده مختومه میگردد وقرارجلب دادرسی درمورداتهامی دیگرمبنی بر پذیرش شکایت شاکی صادرگردیده است ودراینموردپرونده درجریان است