این شخص موجب تضییع حقوق بنده شده است؛ آیا می توان جداگانه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #49872378

سوال
با سلام بنده در سال ۱۳۸۸ بازنشسته شدم و بدلیل شکایت در دیوان عدالت اداری نتوانستم در سال ۱۳۸۸ مستمری ام را برقرار کنم . برقراری مستمری در سال ۱۳۹۷ انجام شد. مدیر برقراری مستمری یک موسسه صندوق بازنشستگی غیر انتفاعی با عطف به ماسبق قرار دادن ماده ۸۲ قانون برنامه ششم حق و حقوق بنده را مورد تضییع قرار داده است . با مدیرعامل صندوق بازنشستگی مکاتبه شده و دستور بررسی و اقدام را صادر نموده است. مسئول برقراری مستمری بدون اینکه پاسخی کتبی به بنده بدهد شفاها می گوید برقراری مستمری شما همان است که محاسبه شده است. دادگاه صالح به رسیدگی چه مرجع قضایی است؟
آیا به شخص مسئول برقراری مستمری که راضی نمی شود بگوید اشتباه کرده ام میتوان شکواییه تنظیم کرد یا اینکه طرف شکایت حتما صندوق بازنشستگی غیر انتفاعی است؟
این شخص که عمدا با عطف به ماسبق نمودن قانون برنامه ششم موجب تضییع حقوق بنده شده است؛ آیا می توان جداگانه شکایت کرد؟
اگر پاسخ مثبت است به چه استناد قانونی؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از ایشان شکایت نمایید

از هر شخص حقیقی که در هر سازمانی کار ومرتکب جرم شده هم می توان از طریق بازرسی وهم دادسرا محل شکایت کرد ولی اگر تخلف کرده صرفا در هئیت تخلفات ا داری شکایت کرد