مزاحمت تلگرامی قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۳ #49870470

آیا شخصی داخل تلگرام یا واتس آپ با شماره مجازی مزاحمت ایجاد کند و بعد دیلیت اکانت کند قابل پیگیری است؟
اگر است چجوری باید پیگیری شود؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

با ارائه مدارک معتبر و مستند، مانند اسکرین شات و... به دادگاه جرائم رایانه ای مراجعه کرده و طرح شکایت نمایید.

موفق باشید.

در موارد خاص از طریق پلیس فتا قابلیت پیگیری دارد .

سلام و درود
اگر اسکرین شات داشته باشید در برخی موارد اثبات میشود ولی درصورتی که مدارک کافی ندارید احتمالا به نتیجه نخواهید رسید.
موفق باشید.

سلام .. بعید به نظر میرسد که نتیجه داشته باشد ولی بله مصداق مزاحمت محسوب خواهد شد و مجازات خواهد داشت. بله ip مزاحم قابل شناسایی خواهد بود. مجازات حبس و جزای نقدی خواهد داشت.
همانگونه که در پاسخ به سوال (حذف اکانت تلگرام را با وجود پیام و اسکرین قابل پیگیری است یانه و پیگیری اکانت تلگرام بدون شماره و ای دی) نیز توضیح داده شد، اسکرین شات هایی که توسط افسر پلیس یا کارشناس رسمی دادگستری رویت و تایید نشده باشد، در دادگاه ارزش اثباتی نخواهد داشت.
اگر در زمان طرح شکایت، این مستندات دیگر وجود نداشته باشد (ادله اثباتی جرم از بین رفته باشد)، احتمال به نتیجه رسیدن شکایت شما بسیار کم خواهد بود.

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه سرور این پیام رسان ها در ایران نیست قابل پیگیری نمی باشد ضمن اینکه دیلیت اکانت شده است .