میخوام برم بهزیستی یه مدت تا بتونم یه مقدار پس انداز کنم امکانش هست ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۵۲ #49863668

متاسفانه پدر من تریاک مصرف میکنه و چندماهی میشه که بیکار تو خونه نشسته
کاملا بدبین و عصبیه
قبلا دست بزن داشت تا وقتی که متوجه شد سازمان کودک آزادی تو ایران تاسیس شده
چند بار از دستش فرار کردم و چند ماهی خونه مادربزدگم موندم ولی هر بار پیدام کرد
تو این ماه یه هفته اجازه داد سر کار برم منم هر شب ۵۰ تومن میوردم خونه
ولی ۵ شنبه به خاطر اینکه ساعت ۷ و نیم رسیدم خونه هر چی از دهنش در اومد بهم گفت
پدر من کاملا بد دهنه
دیشب بهم میگفت رفتی دنبال خوشگذرونی خودت
البته یه چیز دیگه گفت به جای این حرف
همش زندانیم حتی به خودکشیم دست زدم ولی فایده نداشت الانم تصمیم دارم برم بهزیستی و میدونم که اگه بتونه برم گردونه منو میکشه چون بجز تریاک قرصم مصرف میکنه
میخوام مطمئن شم که دستش بهم نمیرسه
۲۰ سالمه ولی حسرت داشتن یه گوشی به دلم مونده
مدارکمو گرفته
به خاطر اخلاقش اجازه نمیده حتی یه دوستم داشته باشم
بخدا من زندانی نیستم یه آدمم
من حتی به دروغ گفتم مصرف کنندم و گل مصرف کردم که منو یک ماه بندازه کمپ و ازشون دور باشم
الانم حاظرم زندان برم و یه مدت نباشم بخدا واسه دانشگاهم گفتن باید نزدیک محل زندگی خودشون باشم و حق گرفتن خوابگاه ندارم الانم که اجازه نمیده امتحان دی ماهمو بدم پدر من مردم دار ولی تو خونه کاملا بددهنه و همش بهم میگه چرا خودتو نمیکشی غیرت نداری و ....

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به سن قانونی رسیدید تنها راهش شکایت از ایشونه

با سلام
با توجه به اینکه سن شما قانونی میباشد میتوانید علیه اذیت و آزار او به دادگاه شکایت کنید ولی میتوانید با تماس مرکز اوژانس خانواده ۱۲۳ موضوعات مشورتی و هدایت مشاوره روانشناختی داشته باشد موئید باشید .

شما باید در صورت اذیت و ازار شما علیه وی در دادگاه شکایت کنید