اظهارنامه فرستادم سفته هام را بده جواب هم نمیده و میگه اگر پول ندی شکایت میکنم چه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۳ #49851622

سلام دوستان یه راهنمایی خواستم من به خانم ۸میلیون سفته دادم وطلاق گرفتم حدود دومیلیون بهش پول دادم رسید دارم ولی بقیه را خودش گفت که من گوشی میخوام ولی نگفت بجای سفته منم یه گوشی گرفتم ودادم الان شکایت کنه به دادگاه چجوری ثابت کنم گوشی دادم بهش خودش هم گفته من گوشی لازمه که خریدم الان اضهارنامه فرستادم سفته هام را بده جواب هم نمیده ومیگه اگر پول ندی شکایت میکنم گوشی را طی تماس تلفنی چندماه پیش گفته انداختم دور ولی شاهد دارم پیش اون گوشی را دادم فاکتور هم دارم چه راحلی میفرمایید

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این وظیفه شماست تا اثبات نمایید.
بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

سلام
فاکتور خرید رسید واریز برای اثبات کافی است

باسلام و درود شما باید به استناد مدارک و شواهد ادعای خود را اثبات نمایید.

به استناد شهود و سایر مدارک ادعای خود را اثبات نموده و دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح نمایید

شما می توانید به استناد شهادت شهود اقدام نمایید

با سلام ،برای اثبات این مورد نیاز به دلایل و مستندات کافی می باشد تا ادعای شما اثبات گردد. به شهادت شهود یا سایر دلایل استناد نمایید

سلام با ارائه مدارک ادعای خود را اثبات نمایید....