آیا قانون جدید چک که بانکها به رعایت آن مکلف شده اند بر این چک تسری خواهد داشت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۳ #49816693

با سلام
اینجانب از شخصی چکی بدون تاریخ دریافت نموده ام و اکنون بعد از یکسال بدلیل اینکه ایشان به تعهد خود وفا نکرده میخواهم انرا تاریخ زده و برگشت بزنم.
لطفا بفرمائید:
۱- آیا قانون جدید چک که بانکها به رعایت آن مکلف شده اند بر این چک تسری خواهد داشت؟
۲- اگر تاریخ روز به چک بزنم وصف کیفری خواهد داشت؟
۳- آیا پس از برگشت زدن و دریافت کد رهگیری میتوانم مستقیم به اجرای احکام دادگاه مراجعه کنم تا اجرا نمایم؟
۴- در متن چک نوشته شده در وجه اینجانب بابت تفاهم نامه
۵- به کدام دادگاه باید رجوع نمایم محل اخذ چک یا خوانده یا بانک محل علیه؟
ممنون از بردباری و پاسخگویی شما عزیزان.

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام- قانون جدید چک هنوز اجرا نشده است ودرصورت اجرا تقریبا کارامد خواهد بود،حال شما اگرکیفری طرح دعوی کنید برفرض قبول وپذیرش ان توسط قاضی صرفا شخص مقابل را مجازات می کنند وشما باید همزمان دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک باحتساب خسارات تاخیرتادیه وهزینه دادرسی را بدهید -البته اجرا چک ازطریق ثبت اسناد وصدوراجرائیه برای ان نیزوجود دارد به شرط اینکه طرف مقابل شما اموالی داشته باشد.همچنین چک درمحل سکونت فرد مقابل قابل اجراگذاشتن است وهم هم از نزدیکترین مرجع قضایی به محل برگشت خوردن چک -

سلام
۱_موضوع شما مشمول قانون جدید پک میشود
۲_در صورت انشاء تاریخ می توانید بصورت کیفری اقدام نمایید.
۳-پس از اخذ کدرهگیری از دفاترخدمات تقاضای صدور اجراییه نمایید

سلام
قانون جدید مشمول موضوع شما میش ود
با درج تاریخ روز می توانید اقدام کیفری کنید اما با اثبات مدت دار بودن چک شکایت شما منتفی است
پس از برگه زدن و اخذ کدرهگیری می توانید از دفترخدمات تقاضای صدور اجراییه نمایید
دادگاه صالحه دادگاه محل اخذ گواهی پرداخت میباشد

سلام.چون تاریخ را خودتان قید میکنید جنبه حقوقی دارد نه کیفری‌.اگر چک صیاد است مستقیم درخواست صدور اجراییه در شهر محل اقامت خوانده،بانک محال علیه را بدهید