چگونگی و تاثیر تاخیر در انتقال رسمی ملک به ورثه علی رغم انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۲ #49816572

مایلیم مالیات برارث خانه پدری را امسال پرداخت نماییم اما بنا به دلیل خاصی نمیخواهیم فعلا انتقال مالکیت به ورثه انجام گیرد.
آیا اشکال یا خطری ندارد که علی رغم انحصار وراثت و تسویه مالیات بر ارث تا زمانی که صلاح میدانیم انتقال مالکیت را به تاخیر انداخت.
مثلا آیا امکان دارد در صورت تاخیر در انتقال مالیات خاص دیگری مجددا شامل مان گردد؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اخذ گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات از سوی وراث در تقسیم ترکه صرفا اجرت المثل را وراثی که مانع تقسیم هستند پرداخت خواهند کرد

شما هر موقع می تونید هر موقع ارث را تقسیم کنید البته اجرت المثل ملک به ان تعلق می گیرد