من به چه صورت موقعیت مکانی خودم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #49811331

در مورد زمین مشاعی کشاورزی سوالم این هست که اگر مالک اصلی زمین مشاعی ادعا کند که قطعات را به درستی تفکیک و فروخته است ولی یکی از خریداران مدعی شود تقسیم بندی زمین غلط بوده و ادعا کرده که به عرض ۱۵متر از زمین من به او تعلق دارد و تهدید به شکایت و متوقف کردن کار دیوارکشی میکند. من به چه صورت میتوانم موقعیت مکانی خودم را ثابت کنم با توجه به اینکه من در همان موقعیتی که به من تحویل داده شده است اقدام به ساخت کرده ام

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احدید حدود و تایید نقشه از سوی مالک اصلی که فروشنده بوده میتوانید ادعایتان را اثبات نمایید .

سلام.به مهندس عمران مراجعه و درخواست تعیین حدود کنید با توجه به نقشه هوایی و اگر بعد از آن دعوایی بود به دادگاه مراجعه کنید