برداشتن خودرو برای مهریه امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۳۰۴ #49808803

با سلام من ماشینمو معاوضه کردم با یه پژو در مورخ ۱۸ برج ۱۱ قبل از من چند دست خرید و فروش شده و پول رد و بدل شده پوز کشیدن حتی در تاریخ ۷ برج ۱۰ یبار ماشین هم ‌فروخته شده و نا نه تعویض پلاک هم صادر شده چون طرف قبل از من بخاطر چکی که به صاحب پلاک داده بوده صاحب پلاک تا وصول چک قرار بود برا ما سند نزنه اینا با هم به مشکل میخورن و خانم صاحب پلاک در مورخه ۲۷ برج ۱۱ ماشین رو توقیف میکنن الان اون خانوم ‌میتونه ماشین رو برا مهریه دربیاره یا نه من میتونم ‌از خانوم صاحب پلاک شکایت کنم یا خیر لطفا راهنمای کنید باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل توقیف می باشد.

سلام اگر انتقال قبل از ابلاغ حکم قطعی باشد خیر قابل توقیف نمیباشد

با احترام بله می توانند توقیف نمایند

با درود اعتراض ثالث اجرایی میتوانید نمایید اگر رای صادر شده وگرنه ورود ثالث نمایید.

سلام و ارادت
شما بایستی فروشنده را الزام به انتقال سند و تعویض پلاک نمایید .

با سلام
توقیف خودرو زمانی است که اولا خودرو بنام مدیون سند خورده باشد و نیز حکم قطعی بر محکومیت مدیون صادر شده باشد

با احترام اعتراض شخص ثالث را در پرونده اقدام نمایید