مجازات زنی که مرتکب زنای محصنه شده است چه می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۳۹ #49751199

زنی که مرتکب زنای محصنه شده وحداقل بیش از سیعدد فیلم از او در سایت مجازی پخش شده و هنوز شوهردار میباشد
میتوان به اشد مجازات مرگ محکوم کرد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت دارا بودن شرایطی که به موجب انها زنای محصنه ثابت شود مجازات ان سنگسار خواهد بود

باسلام
درصورت اثبات زنای محصنه مجازات اعدام یا رجم میباشد.

باسلام درصورت اثبات زنای محصنه مجازات اعدام یا رجم خواهد بود.

با سلام، به مجازات رجم محکوم می شود.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدمطابق قانون مجازاتش سنگسار می باشد

با سلام مجازات زنای محصنه رجم ویا همان سنگسار است

باید تذکر داد که این مجازات تنها در صورتی که با شهادت چهار نفر شاهد عاقل و بالغ که واقعه را کالمیل فی المکحله دیده باشند اثبات می شود در ضمن فیلم برداری تنها از امارات است و در صورتی که برای قاضی علم ایجاد کند به صلاحدید قاضی خواهد بود که مطابقش حکمی صادر شود یا نه