فریب در ازدواج نموده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #49724679

باسلام من بعد از ۵ سال فهمیدم همسرم قبلا ازدواج کرده روز اول به نحوی فهمیدم اما با یکسری توجیح و بهانه بنده رو مجاب به زندگی کردن ولی سه روز پیش یکی از بستگان همسرم به خاطر دشمنی که از قبل با خانواده همسرم داشت فیلم مراسم عقد همسرم را برام آورد و بعد مشاهده و تعرض به کار کثیفی که باهام کردن توسط خواهر و برادرهای همسرم از منزل محل سکونتم که ملک پدری ورثه ای می‌باشد مرا بیرون کردن نمی‌دونم این همه هزینه و کارهای سنگینی که کردم و مقداری که پس انداز کردم نزد همسرم مانده چه کاری میتونم انجام بدم اصلا میتونم کاری کنم

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا فریب در ازدواج باعث فسخ نکاح می شود
بایستی اول ببینید قبل ازدواج با شما باکر بوده یا نه
دوم با توجه به اظهارت شما فیلم روز عروسی این زوجه از طریق دادگاه اقدام کنید پس از اثبات میتونی کلیه خسارت ناشی خودتو از جمله کالاهای مصرفی نشود پس بگیری
جواب سه پرسش حقوقی شما
در ازدواج موقعت ۹۹ساله چند بند برای فسخ آن وجود دارد یکی از بندهای آن مرد میتونه هر لحظه بخواد زن خود را طلاق بده
مورد لعان قرار دادن یا بعضی موارد با
موارد انحلال عقد موقت
با عنایت به قوانین و مقررات مختلف ، موارد انحلال عقد موقت یا صیغه عبارتند از :

بذل مدت در عقد موقت

یکی از شرایط صحت عقد موقت آن است که مدت زمان عقد موقت به صورت دقیق تعیین شده باشد . به این ترتیب ، یکی از موارد انحلال عقد موقت هم آن است که مرد باقی مانده مدت عقد موقت را به زن ببخشد یا اصطلاحا بذل کند . بذل مدت در عقد موقت یعنی اینکه مرد بگوید باقی مانده مدت عقد را به تو بخشیدم . بذل مدت عقد موقت به اختیار مرد است . البته ، در صورتی که زن از این لحاظ دچار عسر و حرج شود هم می تواند از دادگاه تقاضای الزام مرد به بذل مدت نماید . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بذل مدت در عقد موقت و الزام مرد به بذل مدت در عقد موقت کلیک کنید .

انقضای مدت در عقد موقت

یکی دیگر از روش های انحلال ازدواج موقت ، انقضای مدت یا پایان یافتن مهلت آن است . همانگونه که گفته شد ، یکی از تفاوت های صیغه با عقد دائم آن است که عقد موقت محدود به یک ظرف زمانی است . مثلا عقد موقت برای مدت دو سال بسته می شود . به همین دلیل ، بعد از آنکه مدت عقد موقت به پایان رسید ، عقد خود به خود منحل می شود و از بین می رود . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انقضای مدت عقد موقت کلیک کنید .

فوت یکی از زوجین

طبیعی است که در صورت فوت زن یا مرد ، عقد ازدواج منحل می شود