اون درخواست پول بیشتری داره و تهدید به شکایت میکنه، مکالمات متنی داشتیم که میخواد به عنوان مدرک ارائه کنه، میتونه مشکلی برام بوجود بیاورد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۶ #49722425

باسلام،شش سال پیش آپارتمانی خریدم که پول سه دانگش رو برادرم به حسابم واریز کرد و من وکالت فروش اموال غیرمنقول برای سه دانگ بهش دادم که حق عزل وکیل رو به مدت پنجاه سال ندارم،سند و قولنامه و چکهای خرید آپارتمان و وام مسکن بنام من بود، دو سال پیش به مشکل شراکت خوردیم،من آپارتمان رو بدون اطلاع اون فروختم،الان آپارتمان گرون شده و من پول سه دانگ رو به حسابش واریز کردم، ولی اون درخواست پول بیشتری داره و تهدید به شکایت میکنه، در تلگرام و واتساپ مکالمات متنی داشتیم که میخواد به عنوان مدرک ارائه کنه،نمیدونم صدام رو ضبط کرده یا نه؟ میتونه مشکلی برام بوجود بیاره؟ تلگرام و واتساپ رو دیلیت اکانت کردم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در واقع به لحاظ ساقط کردن حق عزل خویش به‌ مدت ۵۰سال شما محکوم میشوید و ضامن و مسؤل میباشید،

درود
وکالت فروش برای برادرتان ایجاد مالکیت نمی کند و فروش شما در واقع به علت مالکیتی بوده که داشته اید از باب کیفری نمی توانند اقدامی انجام دهند.

باید توجه داشت اگر موکل ضمن عقد خارج لازم انجام مورد وکالت را از خود سلب و ساقط کرده باشد در این صورت موکل هم حق عزل وکیل را ساقط نموده و هم حق انجام مورد وکالت را نخواهد داشت

خیر این سرور ها در صورت حذف اکانت اطلاعاتشان در درسترس نیست مگر که اسکرین شات گرفته باشند که اماره است. اگر به عنوان وکالت عمل کرده اید فقط حق مطالبه مبلغ دا دارند.

اعطای وکالت در فروش حتی اگر بلاعزل باشد، مانع از این نیست که موکل خودش موضوع وکالت را انجام دهد. بنابراین فروش ملک توسط شما غیر قانونی نبوده است. استناد به متون تلگرام و واتساپ نیز در این مورد کمکی به ایشان نخواهد کرد. ضمنا ضبط صدای بدون مجوز قانونی، اعتباری ندارد. البته اخلاق و انصاف حکم می کند شما به ایشان مبلغی بیش از آنچه پرداخت نموده اند پس بدهید چرا که با توضیحات شما به نظر می رسد قصد طرفین شراکت در ملک بوده است.

با توضیحاتی که داده اید بعید است موضوع قابل پیگرد کیفری باشد چرا که اقدام شما در اعمال حق مالکانه بوده و منافاتی با قوانین ندارد . البته برای راهنمایی و اظهارنظر دقیق تر باید مدارک و اسناد بررسی شود .

درود
در وکالت بلاعزل نیز با انجام مورد وکالت توسط موکل ، وکالت منتفی میگردد . اگر علاوه بر وکالتنامه، مبایعه نامه تنظیم نگردیده ، ایشان تنها امکان مطالبه ی مبلغ واریزی به حسابتان را خواهند داشت .