آیا همراه داشتن مهر ارگانی که دیگه همکاری ندارم اشکالی میتونه ایجاد کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۸ #49714281

با سلام
بنده کیف خود را گم کرده بودم از کلانتری تماس گرفتن گفتن بیا اینجا پیش جناب سرهنگ
من داخل اون کیف یکم کاغذ و اینا داشتم با اسباب بازی پسرم که توش بود . یک تفنگ فندکی یکم بیشتر شبیه واقعی . از شانس بدم پسرم داد بذارم کیفم
یدونه هم مهر پزشک هم داشتم که دیگه با اون ارگان همکاری نمیکردم ولی تو کیفم بود.
میخواستم بدونم جرمی شامل بنده میشه؟
آیا اون تفنگ جرم محسوب میشه؟
آیا اونا مهر رو استعلام میکنن؟
آیا نرفتم شکایت کنم تو کلانتری و اونا خودشون پیدا کردن کلانتری رو مشکوک میکنه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید خیلی نگرانم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اولا حمل تفنگ اسباب بازی جرم نمی باشد ثانیا اگر در خصوص سو استفاده از مهر شکایتی صورت نگرفته باشد مسئولیتی متوجه شما نخواهد بودو عدم پیگیری شما جهت مفقودی کیف مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

باسلام درصورتی که اعمال مجرمانه انجام داده باشید یا اینکه اسلحه با اسلحه واقعی اشتباه گرفته شود ممکن است جرم باشد درغیر اینصورت نگران نباشید.

درصورت سوءاستفاده و شکایت بابت مهر مسئولیت خواهید داشت .

در صورت شکایت شما مسوول هستید

دوست عزیز وسیله شخصی شما که بردید مانعی ندارد لیکن مهر پزشک بدون اجازه نزد شما اگرصورتجلسه بشود وآن پزشک هم شاکی بشود بی شک مرتکب جرم شدی و مجازاتی هم خواهد داشت

با سلام
اگر کسی از شما شکایتی نکند وسابقه ی کیفری نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد

سلام و ‌درود، در صورتی که در کیف مذکور وسایل دارای جنبه ی مجرمانه پیدا گردد حسب مورد، از جهت عمومی یا خصوصی قابل پیگیری علیه شما خواهد بود؛ به شما توصیه می گردد به ‌همراه وکیل متخصص در محل مذکور حضور یافته و از خود دفاع کنید زیرا حاضرنشدن امکان عواقب نامطلوب را خواهد داشت؛ آرزوی موفقیت.