میخواستم بدونم میتونم از پلیس فتا پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۸۸ #49679618

با سلام
دوست بنده چند وقت پیش آقایی رو برای آشنایی ب من معرفی کردن.
من حدود ۲۰ روزی با این آقا صحبت می‌کردم
تا اینکه ۲ شب پیش گفت میتونی مقداری پول برای دوستم بزنی من مریضم نمیتونم برم عابر بانک ب همه هم رو انداختم. منم نسبت ب اعتمادی ک از دوستم داشتم و اون این آقا رو معرفی کرده بود براش پول رو واریز کردم.
بعد از ۵ دقیقه بنده رو بلاک کرد از تلگرام و اینستا ب دوستم ک موضوع رو گفتم چک کرد دید اون رو هم بلاک کرده و گفت ک چند وقت پیش هم ب من گفته میتونی برام مقداری پول بزنی ولی من نداشتم.
و اینکه اگر شکایت کنم پای خانوادمم وسط میاد یا ن؟!

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. خیر مشکلی پیش نمی آید. وقتی در سامانه ثنا ثبت نام میکنید تمامی ابلاغیه های دادگاه برای شما پیامک می‌شود و هیچ کاغذی به منزل شما یا اقوام شما ارسال نمی‌شود.

باسلام جای نگرانی نیست.

سلام نه مشکلی پیش نمیاد اقدام کنید

سلام
مشکلی برای خانواده تان پیش نمی آید.

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح نمایید

با سلام
خیر. دادخواست مطالبه وجه دهید.

سلام ، امکان پیگیری از طریق طرح شکوائیه و ارجاع به پلیس فتا وجود دارد