متوجه شده ایم ایشان فقط مالک ۵ دانگ آن هستند و یک دانگ دیگر طبق ارث به اشخاص دیگر تعلق دارد، تکلیف ما چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۴ #49670824

ملکی را با شخصی قولنامه عادی کرده ایم حالا متوجه شده ایم ایشان فقط مالک ۵ دانگ آن هستند و یک دانگ دیگر طبق ارث به اشخاص دیگر تعلق دارد.
قیمت ملک مذکور از زمان قولنامه تا کنون ۳ برابر شده و چک هایی که در قبال ملک صادر نموده ایم به موقع نقد گردیده اند.
اکنون صاحب ملک نمی تواند آن را سند بزند
تکلیف ما چیست؟می توانیم قیمت روز ملک را از ایشان طلب کنیم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ملک دارای سند مالکیت بوده برای مطالبه خسارات اثبات عدم اطلاع شما از عدم مالکیت فروشنده سخت خواهد بود

باسلام، معامله نسبت به ۵ دانگ صحیح بوده، و نسبت به یک دانگ معامله فضولی خواهد بود و اگر مالک یک دانگ معامله را تنفیذ نکند شما می توانید به فروشنده بابت یک دانگ مراجعه کنید

سلام. معامله نسبت به ۵ دانگ صحیح ولی نسبت به یک دانگ دیگر معلق میباشد. اگر صاحب یا صاحبان یک دانگ انرا تنفیذ کنند که صحیح و به شما تعلق میگیرد اگر تنفیذ نکنند نسب به ان یک دانگ باطل خواهد بود معاملع. ولی میتونید به فروشنده بابت اضافه پول پرداختی و تمام غرامات وارده رجوع کنید

نسبت به ۵ دانگ که معامله صحیح است و نسبت به یک دانگ اگر مالکین آن ، آن معامله را تنفیذ نمیکنند بله میتوانید به نسبت آن ثمن و غرامات دریافت کنید