آیا پسر میتواند در آینده ادعا کند زمین مال اوست و پدر چه راهی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۹ #49652636

سلام وقت بخیر پدری صاحب زمین های آب و اجدادی هست و از همین زمینها که بخشی منابع ملی است دخترش ۲۵۰۰ متر تصرف میکند و طبق ماده ۳۴ سند میگیرد.حال پدر و دختر صلح میکنند که پدر ۲۵۰۰ از زمین های خود را به دختر بدهد و دحتر هم زمین خود را به برادرش بدهد و صلح انجام میشود. یک بند دیگر هم در صلح بوده و آن اینکه قرار بوده زمینی که پسر دارد هم به دختری دیگر داده شود. که بعد مدتی کوتاه مشخص میگردد زمین پسر مشکل قانونی داشته و فاقد ارزش است از طرفی اختلافاتی بین پدر و پسر شکل میگیرد و پدر با توجه به اینکه خودش ۲۵۰۰ زمین به دختر خود داده بود تصمیم میگیرد خودش زمین دختر را بردارد و دیگر به پسر ندهد لذا بنا به دلایل متعدد و نیاز مالی پشیمان میشود و زمین مورد نظر را نیز میفروش

مشاوره حقوقی صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صلح لازم است و یک طرفه قابل فسخ یا اقاله نیست

با توجه به عقد صلح که از عقود لازم می باشد لذا پدر نمیتواند اقدامی در این مورد کند مگر اینکه با تراضی طرفین اقاله صورت گیرد

صلحنامه با توافق طرفین قابل اقاله می باشد
درضمن یه نظریه ای هم وجود دارد که پور می تواند بر اموال فرزند مالک شود یا بفروشد همچنانچه می تواند فرزند خود را بقتل برساند

درود
بعد از انعقاد عقد صلح امکان برهم زدن ان به صورت یکطرفه وجود نداشته و در صورت فروش مال مورد صلح و عدم تنفیذ متصالح، متصالح میتواند دادخواست ابطال مبایعه نامه را به استناد قرارداد صلح مطرح نماید .

چون عقد واقع شده صلح می باشد لذا لازم بوده و با اراده طرفین قابل اقاله می باشد

اگر صلح قطعی بنام برادرتان تنظیم شده باشد ، پدر حق فروش نداشته و امکان پیگرد موضوع و ابطال معامله فضولی وجود دارد .

با درود آنچه صلح شده عقدی لازم است مگر طرفین با توافق آن را اقاله کنند و برهم زنند.