قتل عمد اهل تسنن چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۱ #49651163

چنانچه در موضوع قتل عمد مقتول اهل تسنن باشد اولیا دم براساس قانون مجازات اسلامی مشخص خواهد شد یا بر اساس مقررات حاکم بر احوال شخصیه‌‌ی مقتول

مشاوره حقوقی قتل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارث مربوط به احوال شخصیه میباشد

با سلام ...ارث جز اموال شخصیه محسوب می شود.

این مورد که اشاره فرمودید جز احوال شخصیه می باشد

درود بر شما، احوال شخصیه ایرانیان غیرشیعه شامل نکاح، طلاق، ارث و وارث، وصیت، اهلیت و فرزندخواندگی است، لذا چنانچه هر عنوانی داخل بر احوال باشد، مطابق احوال شخصیه بررسی خواهد شد و هر عنوانی خارج از این موارد، مطابق با قواعد حاکم.

غیر از احوال شخصیه ،یعنی ارث و وصیت و نکاح و طلاق، سایر موارد از هر دین و مذهبی باشد مطابق قوانین حاکم است.

با سلام..
اصولا اولیای دم مقتول بر اساس احوال شخصیه وی مشخص می گردند..
موفق باشید..

سلام ، از این حیث هیچ تفاوتی میان تابعان ادیان و مذاهب وجود ندارد و ولی دم ورثه مقتول هستند به جز زوج یا زوجه مقتول که حق قصاص ندارد.
درمورد ارث:
مطابق قانون اجازه رعایت احوال شخصیه ایرانیان غیرشیعه مصوب ۳۱ /۴ / ۱۳۱۲ از حیث مسائل ارث تابع قواعد مربوط به مذهب مقتول است.