اگر کسی برنده مزایده بشه من چقدر زمان تخلیه دارم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۷ #49639803

من ۵سال دراین واحد. ساکن هستم مالک رفته خارج از کشور سند ملک گرو بانک است چون وام گرفته و رفته بانک هم ملک را برای فروش مزایده گذاشته

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام موعد مناسبی جهت تخلیه به شما داده می شود.

مهلت مناسبی جهت تخلیه به شما داده می شود

سلام تا پایان مدت اجاره شما مالک منافع هستید و نمی توانند دستور تخلیه شما را از ملک بدهند.

با سلام
در اخطاریه ای که برای شما صادر می شود، مهلت تخلیه به شما ابلاغ می شود

اگر قرارداد شما منقضی نشده باشد تا پایان مدت قرارداد فرصت دارید و اگر پایان یافته تا زمانی که مالک جدید تخلیه را تقاضا کند.

درود
اگر مدت قرارداد تمام شده باشد مهلت مناسبی جهت تخلیه داده می شود.

اگر مدت قرارداد به اتمام رسیده باشد مالک جدید میتواند تقاضای تخلیه را مطرح نماید . با صدور دستور تخلیه مهلت مناسبی برای تخلیه به شما داده خواهد شد .