پس از درخواست تقسیم اموال و زمین های متوفی شیوه تقسیم زمین ها چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۰ #49604700

با سلام
به عنوان مثال آیا امکان دارد زمین هایی که موقعیت خوبی ندارند(نزدیکی به رودخانه و حریم شهرداری و...)به یک نفر برسد و زمین های با موقعیت بهتر به سایرین.
باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر گاه تمام شرکاء ( ورثه ) به تقسیم مال مشترک راضی باشند تقسیم به نحوی که شرکاء تراضی نمایند به عمل می آید و در صورت عدم توافق بین شرکارء حاکم اجبار به تقسیم می کند مشروط بر اینکه مشتمل به ضرر نباشد که در این صورت اجبار جایز نیست و تقسیم باید به تراضی باشد.

با سلام
در صورت عدم توافق ورثه دادگاه تصمیم می گیرد

درود اگر توافقی صورت نگیرد دادگاه تصمیم می گیرد

درصورت عدم توافق ورثه توسط دادگاه تقسیم میشود

خیر صرفا با توافق وراث امکان پذیر خواهد بود در غیر این صورت از طریق دادگاه اقدام به تقسیم خواهد شد

در صورت عدم توافق به قید قرعه تعیین میشود

با سلام..
برای تقسیم ماترک با شرایط اعلامی شما.. اولا باید در بین وراث در اینخصوص باید توافق شفاف وجود داسته باشد و در ثانی: در تقسیم زمینهای اعلامی، معمولا در تقسیم به روش سنتی از قاعده قرعه بنام هر کسی استفاده می گردد که حقی از کسب ضایع نگردد..
در صورت عدم توافق می توان از طریق دادگاه اقدام به تقسیم ترکه نمود..
موفق باشید..