ایا من میتونم شاکی باشم از ایشون؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۸ #49585689

با عرض سلام و ادب'
یه سوال از محضر اساتید محترم داشتم ' بنده پرستار هستم و در یک کلینیک به همراه یک پزشک خانم و یک روانشناس خانم کار میکنم ' پزشکمون چند وقتیه که با همسرشون مشکل دارن'چند روزقبل همسر پزشکمون به کلینیک مراجعه کردن و به محض رسیدن به کلینیک با پرخاشگری و لحن بد و فحاشی به بنده و روانشناس مدام میگفتن که از کلینیک بریم بیرون'من گفتم اگه خانم دکتر بگن من میرم 'که فحاشیهاشو بیشتر کرد'خانم دکتر خواست و من هم بیرون رفتن'یکی دو دیقه بعد صدای جیغ زدن خانم دکتر اومد'منم سوییچم تو کلینیک بود'چندباز محکم در رو زدم که شوهرش در رو باز کنه 'سوییچ رو بردارم' و کلا برم'چون لزومی نداشت پشت در منتظر تمکم شدن دعوا بمونم'بعد که در رو باز کردن و سوییچ رو برداشتم'به بنده حمله کردن'و باهم درگیر شدیم'الان از کلانتری به من زنگ زدن که به کلانتری مراجعه کنم'میخواستم از محضرتون سوال کنم که هنگام مراجعه به کلانتری چه جواب یا دفاعیه ای داشته باشم با توجه به اینکه ایشون شروع کننده دعوا بودن' فخاشی کردن'برخورد فیزیکی کردن'بنده هن برای دفاع از خودم مجبور به درگیری شدم'هیج صدمه ای هم بجز جای ناخن و خراش هیجکدوم ندیدیم' ممنون میشم راهنمایی بفرمایید' و اینکه ایا من میتونم شاکی باشم از ایشون چون من تو محل کارم بودم و ایشون رو از قبل حتی ندیده بودم ' ایشون شروع کننده دعوا بودن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان شکایت برای شما نیز وحود دارد

باسلام
بله میتوانید شکایت نمایید .

سلام
شکایت از فرد مورد نظر، امکان پذیر است.

با درود
ایشان برای ضرب جرح میتونن شاکی بشن شما باعنوان توهین و مزاحمت شکایت کنید با شهادت شهود میتوانید آن را اثبات کنید

با درود شما نیز می‌توانید طرح شکایت نمایید

باسلام شما هم متقابلا شکایت طرح نمایید. جهت مراجعه به پزشکی قانونی گواهی اخذ نمایید.

امکان شکایت برای شما وجود دارد.