برداشت غیر قانونی از کارت بانکی چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۶ #49579377

با سلام
بنده کارت بانکی ام گم شده بوده و متوجه نبودم
دو جوان در دستگاه خودپرداز اقدام به برداشت از کارت بنده کرده اند با همکاری پلیس یکی از افراد پیدا شده ولی مدعی شده فردی بی سواد از او خواسته که برایش پول برداشت کنم و نمی‌دانسته که کارت سرقتی بوده است... و خود را بی گناه جلوه داده است آیا قانونا این فرد نباید پاسخگو باشد؟!

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید این ادعا را نزد دادگاه ثابت کند

بایستی پاسخگو باشد ....

با احترام ، باید ادعا ثابت شود.

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

سلام ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند دوربین خود پرداز باید بررسی شود

سلامباید بتواند ادعای خود را ثابت کند....

درخواست بررسی دوربین های ای تی ام را ارائه دهید