آیا بدون ۴ شاهد و با مدارک امکان اثبات رابطه نامشروع وجود داره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۱ #49543395

با سلام.
آیا یک خانوم و فیلم ضبط شده بدون وجود چهار شاهد امکان اثبات رابطه نامشروع وجود داره؟
یا اینکه اون خانوم بخواد قضیه رو تجاوز جلوه بده و اخاذی کنه؟
اصلا امکانش هست بدون ۴ شاهد عینی رابطه نامشروع با دلیل و برهان مثل اس ام اس و تلگرام
و فیلم تشخیص داده بشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات رابطه نامشروع نیازی به شهادت چهار شاهد نمی باشد

با درود زنا با وجود چهار شاهد اثبات می‌رسد که مطابق آنچه در سوال آمده است بعید است

سلام.در این دسته از جرایم علم قاضی اهمیت دارد حتی اگر شاهدی وجود نداشته باشد....

اثبات رابطه نامشروع نیاز به ۴ شاهد ندارد

اثبات رابطه نامشروع نیاز به شهادت ۴ نفر نداشته بلکه با دلایل و مدارک و قرائنی مانند فیلم و عکس و پیامک و ... نیز ثابت میشود . موضوع شهادت ۴ نفر منحصر به موضوع زنا می باشد که از طریق فیلم و .... نمیتوان به هیچ وجه آن را ثابت کرد .
اثبات تجاوز حتی از اثبات زنا نیز سخت تر بوده و تنها با ارائه مدارکی که مهمترین آن گزارش پزشکی قانونی مبنی بر وجود آثار درگیری یا جراحت ناشی از مقاومت در دخول و .... باشد قابل اثبات است .

باسلام جهت اثبات رابطه نامشروع حتما چهارشاهد نباید وجودداشته باشد و ممکن است فیلم جهت اماره قضایی به قاضی کمک کند.اما اثبات جرم زنا به چهار شاهد عادل نیاز دارد.