قانون رسیدگی به تخلفات اداری چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۵ #49539842

در مجازات های قانون رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان، منظور از تعویق یک رتبه به مدت دو سال ، تعویق تمامی رتبه ها به مدت دو سال است و یا پس از تعویق در یک رتبه، رتبه های بعدی باید در موعد قبل از محکومیت اختصاص یابد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر بعد از صدور رای اعمال می شود.

با سلام خیر از زمان حکم اجرای میشود

یعنی تا دوسال گرفتن ترفیع شغلی و یا رتبه شغلی به عقب انداخته میشود

با سلام
هیاتها پس از رسیدگی به اتهام یا اتهامات منتسب به کارمند، در صورت احراز تخلف یا تخلفات، در مورد هر پرونده صرفا یکی از‌مجازاتهای موضوع را اعمال خواهند نمود.
تنزل یک یا دو گروه
یا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک یا دو سال.

در بند «ز» ماده ۹ قانون رسیدگی به تخلفات اداری تنها به تنزل یا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک یا دو سال اشاره شده و بدیهی است که اعمال این مجازات بستگی به رای صادره در هیات حل اختلاف دارد .

سلام فصل سوم مجازاتهای تخلفات اداری ماده ۹ به تنبیهات اداری بند ز تنزیل یک یا دو گروه ویا تعویق در اعطای یک یا دو گروه به مدت یک تا دو سال اشاره شده ودرکل ماده ۹ شامل ۱۱بند و۴ تبصره میباشد که تنبیهات اداری اشاره شده است موفق باشید