آیا قاضی به زوجه دستور میدهد بعد از ده سال زندگی مشترک با شوهرت به خانه برگرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۲ #49516336

سلام زوجه حدود سه ماه است منزل مشترک را ترک کرده است و چند روز دیگر جلسه اول دادگاه عدم تمکین می باشد اگر زوج محکوم شود چه خسارتی باید بپردازد و اگر زوجه محکوم‌ شود چه عواقبی دارد و ایا قاضی به زوجه دستور میدهد بعد از ده سال زندگی مشترک با شوهرت به خانه برگرد یا معمولا نمی گوید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام ترک زندگی مشترک توسط زوجه بدون عذر موجه و قانونی از جمله نبودن خوف ضرر مالی و جانی و شرافتی حکم به تمکین زوجه صادر ودر صورت درخواست هزینه دادرسی و کلیه خسارت قانونی محکوم به پرداخت آن خواهد شد ودر صورت امنتاع از تمکین نفقه به زوجه تعلق نخواهد گرفت در صورت داشتن عذر موجه و قانونی زوجه حکم تمکین صادر نخواهد شد و زوجه می تواند مستقلا دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و پس از جلب نظر کارشناس رسمی محکوم به پرداخت نفقه خواهد شد

سلام
اگر رای به تمکین صادر شود و زوجه حاضر به تمکین نباشد ناشزه محسوب میشوند و نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفتو زوج نیز میتوانند با آن حکم مبادرت به طلاق نمایند و شرط تنصیف دارایی ساقط میشود،و نیز میتوانند از دادگاه درخواست ازدواج مجدد نمایند.