آیا اگر شکایت کنم به جایی می رسم و خسارتم قابل جبران است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #49488621

با سلام
یک واحد ۷۵ متری ( از یک مجتمع ۸ واحدی ) در سال فروردین ۹۱ پیش خرید کردم و قرار بود در دی ماه همان سال تحویل شود. ( با قید انباری - پارکینگ - در و پنجره دو جداره - کف سرامیک - کابینت و آیفون تصویری ) زمان صدور سند هم اسفند ۹۱ تعیین شد.
فروشنده با کلی دردسر و مشکلات واحد را در تابستان ۹۲ تحویل دادند ( بدون سند ) و کف سرامیک اتاق خواب اجرا نشد آیفون تصویری، کابینت و پنجره دو جداره هم اجرا نشد ولی پارکینگ و انباری موقت استفاده کردیم تا زمان سند تا دقیق مشخص شود.
فروشنده بدلیل تخلفات و بدهکاری های زیاد به ادارات دولتی بعد ۷ سال تاخیر ( یعنی سال ۹۸ ) سند را آماده کردند. و دیدم که انباری که در پارکینگ استفاده می کردیم به یکی از واحدهای دیگر دادند و برای واحد بنده انباری را در خود واحد در سند لحاظ کردند
( تنها برای واحد بنده انباری در واحد است و بقیه در پارکینگ انباری دارند ( ظاهرا شهرداری و اسناد با انباری ۸ ام موفقت نکردند بدلیل کاهش فضای پارکینگ ) و جالب تر اینکه مساحت واقعی واحد ۱۳ متر کسری دارد و به ۶۲ رسیده است.
که واقعا برای فروش و زندگی مشکل جدی می خورم.
با این اوصاف آیا اگر شکایت کنم به جایی می رسم و خسارتم قابل جبران است؟
( البته اگر واحد را با متراژ ۶۲ بپذیرم پولی سر سند بدهکار نیستم )

ممنون و سپاس اگر راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.می توانید دادخواست مطالبه خسارت و الزام به تحویل مبیع و تکمیل تعهدات با نظر کارشناس رابدهید و کارشناس به طور دقیق مشخص خواهد کرد میزان خسارت شما چقدر است و دادگاه فروشنده را مکلف به پرداخت خسارت و جبران ضرر و زیان خواهد نمود