شخصی که باکره نمیباشد بدون اجازه پدر میتواند عقد کند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۰۷ #49468876

و اینکه دادگاه به پدر اطلاع میدهد؟ سن ‌دختر هم ۲۸ سال

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر دوشیزه نیست نیاز به اذن پدر نمی‌باشد.

از بین رفتن بکارت چه مشروع باشه و چه نامشروع باعث اسقاط اذن پدر میشه
(البته مواردی که شخص در اثر ورزش هایی مثل ژیمناستیک یا تصادف بکارتش زایل بشه قانونا باکره تلقی میشه)

باسلام در صورتی که دختر باکره نباشد نیاز به اذن واجازه پدر نیست.

ازاله بکارت فقط به علت دخول مسقط اذن پدر است.

سلام
اگر علیه پدرشان دادخواست تقدیم کنند حتما جهت رسیدگی پدر ابلاغ می‌شود غیر باکره جهت ازدواج به اذن پدر نیاز ندارد

نیازی به اذن پدر نیست.

ازاله بکارت مسقط اذن پدر می باشد . در صورتیکه باکره نیستید نیازی به اذن و اجازه پدر یا حکم دادگاه برای عقد ندارید که به اطلاع پدر برسد .