مالیات بر سهم الارث چقدر تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹ #49461527

سلام مقداری سهام از پدرم بمن ارث رسیده میخواستم ببینم مالیات این سهم که ارزشش حدود ۶۰۰ میلیونه چقدر میشه

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.به سهام بستگی دارد از کارشناس مالیات پرونده خود پیگیری کنید

سلام ، مالیات بر ارث طبق مجموع سهم الارث شما تعیین میشه ، از ۵ درصد تا ۳۵ درصد ، هرچند توضیح شما کامل نیست اما به نظر میرسه مشمول بالاترین نرخ باشید

بستگی به سهام دارد برای اطلاع دقیق باید از طریق کارشناس مالیات پرونده خود پیگیری کنید

با سلام

نرخ مالیات برارث سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس با شرکتهای غیر بورسی با هم متفاوت است نرخ مالیات شرکتهای بورسی ۷۵ صدم درصد ارزش فروش انها و نرخ مالیات بر سهام و سهم الشرکه غیر بورسی متوفی هنگام تقسیم و واگذاری بین ورثه او ۶ درصد ارزش اسمی آنها برای وراث طبقه اول می باشد.

با سلام

در قانون جدید به شرح جدولی که در سایت سازمان امور مالیاتی به آدرس ذیل قید شده است با توجه به طبقات ارث متفاوت پیش بینی شده است و بر همان مبنا محاسبه می شود. با توجه به اینکه در سوال شما این موضوع دقیقا قید نشده است به این سایت مراجعه کنید و با توجه به جدول به راحتی قابل محاسبه است.
http://www.intamedia.ir/Pages/Action/ShowContent/۱۲۱۲۸۴