از ماشین و خریدارش هیچ نشونی ندارم؛ شاید خریدار تا چند سال هم نتونه ماشین رو درست کنه یا اصلا ارزش درست کردن نداشته باشه؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۷ #49455742

سلام
۷ ماه پیش ماشینم کاملا سوخت لاشه سوخته ماشین رو (همراه پلاکها) فروختم . خریدار برای بازسازی ماشین ۵ ماه زمان خاست . منم وکالت ۵ ماهه به خریدار دادم. اما خریدار نتونست ماشین رو درستش کنه باهمون وضع سوخته به کسی دیگه فروخت. (الان متوجه شدم ماشین در تهران است) . منم دقیقا در تاریخ انقضا وکالت نامه رفتم راهور و توقیف پلاک ثبت کردم.
تا دیروز که استعلام گرفتم پلاکم هنوز فعاله. میخام ماشین ثبت‌نام کنم چون پلاک فعال دارم نمیشه.
پلاکم چی میشه؟؟
موندم چکار کنم همش تو استرسم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به فک پلاک خودرو ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست فک و تعویض پلاک بدهید

درود:هرچه سریعتر نسبت به فک پلاک اقدام کنید.

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک مطرح گردد

بادرود/ تقاضای فک بلاک به راهنمایی ورانندگی بدید /البته ماشینهای کاملا سوخته ویا بالای ۷۰ درصد خسارت دیگه بلاک نمیشن وسند اوراقی در راهور ثبت میشود /معمولا خریدار این ماشینها دزد ها هستن

برای فک پلاک دادخواست الزام به فک پلاک مطرح کنید