قرار نهایی در شعبه دادیاری به چه معناست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۸ #49444597

با سلام من شکایتی با عنوان تدلیس در ازدواج انجام دادم
و روز جلسه دادیاری همسرم حاضر نشد پیامک هایی حاوی متن زیر واسم اومده به چه معناست؟
باید چکار کنم؟
خانم ..... پرونده شما به شماره ...... و شماره بایگانی ..... به شعبه ۲ دادیاری ارجاع شد
در مورد پرونده شماره ...... با ردیف فرعی .. در شعبه ۲ دادیاری قرار نهایی صادر شد

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید چکار کنم؟ ارسال پیامک قرار نهایی به منظور تسهیل امر خبر رسانی برای طرفین پرونده و جهت رفاه حال مخاطبان در نظر گرفته شده است و طرفین پرونده بدون مراجعه حضوری به دادگاه از شرایط و کم و کیف قرار نهایی صادر شده از جانب بازپرس و دادیار یا قاضی مطلع می شوند

به شعبه ۲ دادیاری ارجاع شد///
به این معنیست که پرونده‌‌ی کیفری که شما در آن شاکی یا متهم هستید در دادسرا طرح شده و در حال رسیدگی است.
در شعبه ۲ دادیاری قرار نهایی صادرشد///
معنای این پیامک این است که تحقیقات درباره پرونده شما به پایان رسیده است و با توجه به اینکه چه قراری صادر شده باشد ، مرحله بعد مشخص می شود
ممکن است تصمیم بازپرس بر عدم مجرمیت و عدم لزوم ادامه تحقیقات بوده و یا ایشان اتهامات را وارد دانسته و پرونده را شایسته‌ی رسیدگی در دادگاه دانسته باشد.