دیه ی شکستگی چه میزان محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #49427386

پام شکسته پلاتین خورده فکم شکسته دو جا شونم شکسته یه دندونم افتاده ...دیه این موارد چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
گواهی پزشکی قانونی برای محاسبه دقیق دیه الزامیست ، اما بطور قطع ۳۰درصد دیه در حق شما ثابت شده است

سلام
میزان دیه شما با لحاظ قرار دادن نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه بررسی و اعلام خواهد شد.

سلام. دادگاه با توجه به نوع صدمه و آسیب وارده که میزان آن بر اساس نظریه پزشک قانونی و درصدهای اعلامی از سوی آن مرجع می باشدحکم صادر می کند. برای تعیین میزان دقیق مبلغ نظریه های پزشک قانونی را به همراه درصد های اعلامی از دادگاه اخذ کنید تا مبلغ دقیق را بتوان اعلام کرد.

دیه شکستگی اگر طول درمان دارد صبر کنید تا بعد از معاینه ی بعدی قطعی بشود، زیرا در صورت التیام شکستگی و ایجاد نقص در موضع شکسته دیه متفاوت است.
عینا نظریه پزشکی قانونی را باید قید کنید تا دقیقا محاسبه شود.