پیامهای تلگرام تا چه زمانی توسط دادگاه پرینت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۹۸۴ #49414

با سلام
در صورت شکایت خانم من مبنی بر روابط نا مشروع من با یک خانم شوهردار، قاضی میتواند دستور بالاآمدن پیامهای پاک شده تلگرام را بدهد؟ (زیرا من شنیده ام در قوانین جدید دیگر دستور پرینت خط تلفن هم حتی برای روابط نامشروع داده نمیشود و اگر هم قاضی دستور بدهد، اعمال نخواهد شد و فقط برای مسائل امنیتی و قتل اعمال خواهد شد. آیا صحت دارد؟)(از طرفی شنیده ام که بالا آوردن پیامهای پاک شده تلگرام باتوجه به نبودن سرور در ایران، امکان پذیر نیست و فقط برای مساذل امنیتی میسر است.)
لطفا در این زمینه پاسخ لازم را بفرمایید. سپاسگزار خواهم شد...

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله فقط برای یک سری جرائم خاص دستور پرینت پیامک داده خواهد شد ولی در مواردی که لازم باشد نیز قاضی دستور پرینت پیامک ها را میدهد ولیدر کل فقط نمیتوان با پیامک چیزی را اثبات کرد.موید باشید