متهب میتواند بعد مرگ واهب ملک هبه شده را از کسی که روی ملک کار میکند پس بگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۶ #49376232

سلام..اگر واهب ملک کشاورزی خود رو هبه کند به خانوم خودش(متهب) و تنها مدرکش یک دست نویس عادی باشد....و اگر همان ملک کشاورزی رو خود واهب توجه شود خود واهب به کسی کرایه بدهد و اگر واهب در تاریخ بین قرار داد فوت کند ...آیا متهب میتواند بعد مرگ واهب ملک هبه شده را از کسی که روی ملک کار میکند پس بگیرد یعنی فردی که کرایه کننده ملک هست میتواند ادعا کند و بگوید من با واهب قرار داد دارم و تامثلا ۱۲سال آینده باید رو ملک کار کنم طبق قرار داد که دارم با واهب...چون در زمان مرگ واهب ملک تصرف متهب نبوده است...با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست ابطال بدهید

سلام دادخواست ابطال مطرح کنید

دادخواست ابطال ارائه بدهید.

دادخواست ابطال مطرح کنید

سلام وقت بخیر
دادخواست ابطال ارائه نمایید.

سلام میتواند دادخواست ابطال مطرح نمایید

سلام. می توان دادخواست ابطال داد