ایا ادرس خوانده ثبت شده دفاتر الکترونیک قضایی ملاک میباشد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۱۸ #49372804

با سلام ودرود
اساتید محترم
من داد خواستی حقوقی میخواهم به طرفیت شخصی
بدهم که ادرس ثبت شده خوانده در دفاتر الکترونیکی قدیمیست وادرس جدیدش را پیدا کردم ومیخواهم به این ادرس طرح دعوی شود ایا چنین موردی امکان پذیر است یا ادرس ثبت شده در دفتر الکترونیک ملاک میباشد؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نشانی جدید را به دادگاه اعلام نماید.

سلام ادرس ثبت شده در ثنا مدنظر است

با سلام
ادرس ثبت شده در سامانه ثنا ملاک خواهد بود

باسلام
کلیه ابلاغها از طریق ثنا و به صورت ابلاغ الکترونیکی صورت می پذیرد لذا آدرس ملاک نیست بلکه ملاک پیامک و ابلاغ الکترونیکی خواهد بود

آدرس جدید را به دادگاه اعلام نماید

درود ،
هر چند آدرس جدید دارید ولی آدرس ثبت شده الکترونیکی ملاک است و به آدرس الکترونیکی بصورت پیامک ابلاغ میشود و قانونگذار آدرس الکترونیکی را مد نظر قرار میدهد و در دادگاه حکم حضوری صادر میشود چنانچه موضوع محکومیت مالی باشد و حکم منتهی به محکومیت مالی وی منجر شود در زمان اجرای حکم و جلب محکوم علیه آدرس جدید را برای جلب به اجرای احکام اعلام نمائید .

با سلام آدرس جدید را اعلام نمایید