طول درمان یعنی چه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵,۰۰۴ #49370415

با سلام
من بابت ضرب و جرحم توسط پزشکی قانونی معاینه شدم برای شکستگی دستم نظریه مشاوره دکتر متخصص ارتوپد خواستن اوردم حالا گفتن یکماه دیگه بیا ببینیم چه عوارضی بجا گذاشته
مثل اینکه طول درمان هستش میخواستم ببینم چه روندی داره؟ و چه تاثیری در دیه داره؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
براساس آسیب وارده و زمای که برای درمان لازم میباشد براساس نظر داداگاه طول درمان شما مشخص میشود.

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
طول درمان در رویه کنونی جهت اثبات التیام مطلوب یا معیوب جراحات و صدمات وارده بر زیاندیده درنظر گرفته میشه . جراحات و صدمات فی نفسه ذاته مشمول دیه و ارش میشوند ولی عوارض و خساراتی که ازاون صدمات بجامیمونه بعداز پایان طول درمان مشخص میشه و درصورت التیام معیوب بهش ارش تعلق میگیره

سلام
پس از انجام معاینات و احراز میزان جراحات وارده و نحوه بهبود زخم نظریه پزشکی قانونی صادر و به شعبه ارجاع می شود و دادگاه بر اساس ان اقدام به صدور رای می کند

سلام طول درمان مدت زمانی است که پزشکی قانونی برای استراحت در اثر جراحت و... برای فرد مراجعه کننده در نظر می گیرد. بر اساس طول درمان فرد ضارب مطابق قانون باید جریمه و حبس شود/.