آیا اقرارنامه دفتر تعاونی مسکن و وکالتنامه کافی نیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱۶ #49366468

سلام
۵ سال پیش پدرم سهام تعاونی مسکن خود را با نوشتن و امضا و اثرانگشت در محل دفتر تعاونی مسکن و در دفتر سهام تعاونی مذکور و در حضور مدیر عامل و دو نفر شاهد خانم کارمند آن تعاونی مسکن و با تنظیم یک وکالتنامه تام الاختیار به بنده واگذار کرد و سپس متاسفانه فوت نمودند، حالا پس از سالها واحد مربوطه ساخته شده و بنده تمام اقساط را پرداخت نمودم ولی تعاونی حالا که سندها به نام خودش حاضر شده، میگوید برای معرفی بنده به دفتر اسناد رسمی باید رضایت سایر وراث را هم بگیرید تا بعدا کسی نتواند از تعاونی شکایتی طرح کند!!!
متاسفانه چاره ای جز تنظیم وکالتنامه نبود چون نه واحدی وجود داشت و نه سندی!!! ولی اقرارنامه دفتری و سایر اسناد پرداخت که هست!!!
لطفا مرا راهنمایی نمایید چه کنم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به اینکه در حین انتقال عضویت ضورت گرفته مشکلی ندارید

بعد از انتقال یا در حین انتقال سهام عوضیت شما محرز شد و حق عضویت به شما منتقل شد.اگر در حین انتقال سهام بود مشکلی نیست لیکن پس از انتقال ،عضویت تاثیری در انتقال ندارد و انتقال منتفی است.

با سلام
در مورد انتقال سهام در شرکت های تعاونی باید این مطلب را در نظر گرفت که مطابق مفهوم مخالف بند ۴ ماده ۳۷ قانون بخش تعاونی انتقال سهام به افراد غیر عضو ممکن نمی باشد. لذا اول بایستی شما ثابت کنید که عضو این شرکت تعاونی بوده اید اگر عضو بوده اید نیازی به رضایت سایر وراث ندارید چون سهام به صورت قانونی به شما منتقل گردیده است ولی اگر عضو نبوده اید سهام به شما منتقل نشده است و تنها با مدارک و ادله و شهود می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت سایر وراث مطرح نمایید.

ایشون درست میگن وکالت با فوت باطل و مالکیت نمیاره و بعد از فوت ابطال میشه البته شما مدارک دارید مبایعه نامه و غیره اگر مدارکی دال بر مالکیتتون باشه ورثه باید رضایت بدن

با سلام
با ارسال اظهارنامه ایشان را از شرایط آگاه و در صورت عدم موفقیت میتوانید با پیوست مدارک دال بر سندیت و وکالت به نام شما،دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی علیه تعاونی نمایید.

سلام اگر پدرتان در حضور دوشاهد صورت مجلسی براساس آن اقرار نامه تنظیم گردیده شود وافراد حاضر هم آن را امضا نموده اند میتوانید به آن استناد نمایید