چگونه به حکم صادره اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۶ #49335751

چگونه میتوانیم به دادنامه صادره دادگاه کیفری که در صدور رای مبادرت به عدم توجه به گواهی صادره پزشکی قانونی که جراحات وارده را برابر با بیش از نصف دیه یک مرد مسلمان به خانمی مورد تائید دانسته و شعبه دادگاه کیفری ضرب وجرح عمدی را در دادنامه صادره به یک ضرب و جرح بسیار ساده و توجه به گواهی پزشکی ننموده و با اعمال بر ماده ۳۷ قانون اساسی حکم برائت برای مجرم صادر نموده و هیچ سند مدارکی را از پرونده قابل قبول ندانسته.
لطفا جهت اعتراض راهنمایی نماید؟
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی رای صادره بررسی شود و میبایستی لایحه دفاعیه تنظیم شود

صرف گواهی پزشکی قانونی و تایید جراحات کافی نیست باید برای دادگاه محرز شود جراحات وارده توسط متهم انجام شده و منتسب به وی می باشد

سلام در مهلت مقرر قانونی نسبت به دادنامه اعتراض نموده و به استناد عدم توجه مرجع بدوی صراحتا تقاضای تدقیق در نظریه پزشکی قانونی را نمایید

با سلام تمام این ادعاها و دفاعیات را در دادگاه تجدیدنظر مطرح نمایید و استدلال خود را در مورد قراین و وشواهد توجه اتهام به متهم مثل گواهی شهود ومطلعین و اظهارات متهم تقویت نمایید.

اگرتنها دلیل پرونده فقط گواهی پزشکی قانونی باسد .رای صادره صحیح است . والا درمرحله تجدیدنظر به عدم توجه قاضی به گواهی پزشکی قانونی استناد کنید