آیا میتوانم از فروش املاک شخص فوت شده به پول خودم برسم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۵۰ #49331193

درود وقت شما بخیر.
یکی از آشناهای بنده به علت بدهی و درخواست فوری پول مبلغ بسیار زیادی را چند ماهه قرض گرفت از بنده و بابت این موضوع به بنده سفته داده . اما متاسفانه دیروز فوت شده اند. بنده یک دست نوشته که امضا و اثر انگشت زده اند ( همراه دو شاهد ) و سفته به بدهی دارم از ایشان.

بنده مطلع شدم شخص فوت شده پول نقد ندارد اما حدود ۱۰ میلیارد تومن املاک سند دار دارد پوشش بدهی ایشان را می دهد به راحتی.
بنده به فرزندان ایشان اطلاع دادم که پدرشان به بنده بدهی دارد اما میگویند به ما ربطی ندارد و قبول به پرداخت نمی کنند و می گویند املاک دیگر متعلق به ورثه می باشد و حاضر به پرداخت بدهی پدرشان نیستند.

با توجه به اینکه بنده یک دست نوشته و سفته از ایشان دارم چه راه حلی برای بنده وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست مطالبه وجه سفته را علیه وراث مطرح بفرمائید

درود بر شما میبایست مطالبه وجه را نسبت به ورثه ایشون مطرح کنید

سلام دادخواست مطالبه وجه سفته بدهید

سلام.با فوت فردی که مدیون به دیگری است،بدوا از ماترک دیون وی پرداخت میشود سپس اگر مازادی بود بین ورثه به نسبت حصه و سهم آنها تقسیم می شود.
بهتر است موضوع را از طریق اظهار نامه به ورثه اعلام کنید، اگر همراهی ومساعدت نکردند،دادخواست به طرفیت ورثه با تقاضای توقیف اموال (تامین خواسته)در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.
اقدامات دیگری نیز متصور است.....

با سلام واحترام بهترین راه حل شما با توجه به اینکه مبلغ ناچیزی نیز نمی باشد مراجعه بره وکیل دادگستری جهت طرح دعوا و مشاوره می باشد ( چنانچه خودتان بخواهید نیز می توانید علیه تمام وراث طرح دعوا نمایید و از اموال متوفی طلب خود را وصول نمایید ) ولی بهترین گزینه مراجعه به وکیل خواهد بود موفق و پیروز باشید

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث متوفی

هم میتوانید سفته را مطالبه کنید و هم در صورت تکمیل بودن از طریق دستنوشته.ابتدا باید گواهی حصر وراثت بگیرید و ورثه نمیتوانند از پرداخت خودداری کنند و در صورت اثبات طلب مکلف به پرداخت آن هستند