شکایت برای دریافت دیه بعد یک ماه شدنی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۷ #49328951

یک ماه پیش تو ماه محرم در یک درگیری حولم دادن و به زمین خورده و سرم شکست بیمارستان گفت دو تا سه بخیه میخواد ولی من بخیه نزدم حال اگه شکایت کنم درج اسیب سرم چی محسوب میشه‌ دامیه یا حارصه دو این که چون عمل در ماه حرام بود دیه دو برابر محسوب میشود یا به زمان شکایت بستگی دارد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با آثار جنایت امکان شکایت فرام است با توضیحات شما دامیه محسوب است دیه اعضا در ماه حرام افزایش ندارد صرفا تغلیظ دیه از باب قتل می باشد.

با سلام
امکان طرح دعوا دارید

اگر آثار جراحت باقی بوده و قابل تایید از سوی پزشکی قانونی باشد امکان شکایت وجود دارد .

با سلام احترام
بله اکنون نیز میتوانید شکایت خود را مطرح کنید.نوع جنایت را پزشکی قانونی تعیین میکند و میزان دیه را دادگاه با توجه به نظر پزشکی قانونی مقین خواهد کرد.در ماه حرام دیه یک سوم افزایش میابد که ان هم مختص به دیه ی فوت است . دیه جنابایت کمتر از فوت افزایش نخواهد داشت