هزینه شارژ کولر گازی و سرویس آن با مستاجر است یا صاحبخانه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۴۷۹ #49284749

سلام وقت بخیر
بنده ۱۰ ماه در منزلی در تهران اجاره نشین هستم، کولر گازی هستش و اصلا خنک نمیکرد این ماه، بابت همین موضوع از صاحبخانه درخواست کردم که کولر رو درست کنن تا قابل استفاده باشد، الان ایشون میگن هزینه شارژ و سرویس کولر با مستاجر هستش.
آیا این هزینه ها واقعا پای من هستش؟
در ضمن ایشون تاکید کردن که قبل از حضور ما کولر رو کامل سرویس کردن.
آیا کولری که سرویس شده باشه کامل بعد از ۱۰ ماه باید براش مشکلی پیش بیاد؟
ممنون میشم بگید هر دو هزینه و یا هر کدومشون بر عهده چه شخصیس؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه شارژ با مستاجر

با سلام
ببینید عرف در این موارد چیست؛ ممکن است با قوانین تفاوت داشته باشد و بر قوانین تکمیلی حاکم باشد؛ یعنی عرف مورد عمل دادگاه قرار گیرد.

سلام دوست گرامی
پرداخت هزینه برق مصرفی کولر با شماست ولی هزینه سرویس و نگهداری آن با موجر است، و ایشان این وسیله را همراه با ملک به شما اجاره داد ه اند پس باید درست کار کند تا بتوانید شما هم درست به ایشان اجاره بدهید، معنا ندارد وسیله ای که سالم کار نمی کند اجاره آن پرداخت شود. و این امر جز هزینه های مصرفی محسوب نمی گردد.

هزینه نگهداری مورد اجاره که اساسی نباشد به عهده مستاجر است بنابراین هزینه تعمیرات کولر به عهده مستاجر است

با سلام هر دو مورد باید موجر هزینه را پرداخت کند. و می توانید او را الزام به این امر کنید