آیا میتوان از کسی که در واتس اپ با شماره ایی متعلق به شخص دیگر به من فحاشی کرده، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۶ #49280994

سلام
من ماه گذشته به کسی که از رفتار یکی از همکارانم ناراضی بود قول دریافت کادو به عنوان معذرت خواهی را دادم.
به دلیل گذشتن یک ماه و مشغله کاری فراموش کردم که کادو را برای ایشان بفرستم. و با ایشان در واتس اپ جر و بحث داشتیم تا اینکه بنده ایشان را بلاک کردم. حال ایشان با شماره ایی دیگر که متعلق به شخص دیگریست شروع به فحاشی به اینجانب کرده. ایا میتوانم از ایشان شکایت کنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید شکایت نمایید ولی واتساپ و اسکرین شات دلیل بر محکومیت وی نخواهد بود و به دلایل مستحکم تری نیاز دارید.

با سلام
بله شما میتوانید به جرم توهین از ایشون شکایت کنید .البته پیام صوت و عکس به عنوان اماره محسوب میشوند و در کنار علم قاضی کمک کننده هستند