عضویت در شرکت هرمی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۱۴ #49277239

سلام من به پیشنهاد یکی از دوستان در شرکت -----عضو شدم ولی بعدا فهمیدم که شرکت هرمی ومجوز نداره الان شرکت همچنان داره به فعالیتش ادامه میده من قرار داد بستم و ۲ملیون هم پول پرداخت کردم چجوری از این مخمسه رها بشم حتی اگه کاریم نکنم بعدا برام دردسر میشه چون قرارداد بستم؟؟؟لطفا جواب بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا اظهار نامه دهید...

درود
ابتدا اظهارنامه دهید ...

بادرود ابتدا اظهار نامه داده اگر موثر نبود سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

سلام ابتدا اظهار نامه دهید

با سلام
ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید

بر اساس قانون ممنوعیت فعالیت شرکت‌های هرمی، برای فعالان اصلی، مجازات حبس از ۵ تا ۲۰ سال و ۲۰ تا ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی و برای فعالان جزء، مجازات حبس از ۶ ماه تا ۳ سال و جزای نقدی معادل دو برابر اموال نامشروع به‌دست‌آمده از این راه تعیین ‌شده است

باسلام واحترام .ابتدا طی اظهارنامه ای استردادوجه
را تقاضا نمایید درصورت عدم حصول نتیجه دادخواست مطالبه وجه بدهید