بعد از گذشت ۴ ماه از عقد دایم متوجه شدم که دو ساله قرص ترامادل مصرف میکنه، امکان فسخ هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #49273088

پس از گذشت ۴ ماه از عقد دایم متوه شدم که آقا دوساله قرص ترامادل مصرف میکنه واز نظر رفتار دارای مشکل هست وبه روانشناس مراجعه کرده جهت درمان
میشه عقد رو فسخ کرد
با تشکر

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موارد فسخ نکاح در قانون مشخص شده و در صورتی می توانید نکاح را فسخ کنید که شوهرتان جنون داشته ودر زمان عقد نیز این وضعیت وجود داشته است وایشان بیماری خود را از شما مخفی نموده باشد