منشی خود را بیمه نکردم؛ میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۶۴ #49270862

سلام بنده کارفرما هستم و منشی خود را بیمه نکردم الان نگران هستم به مشکل بر بخورم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا باید بیمه کنید وگرنه حق شکایت داره و به جریمه محکوم خواهید شد

با سلام
ایشون با احراز رابطه ی کارگری و کارفرمایی میتوانند در اداره ی کار از شما بابت دستمزد(اگر کمتر از مصوبه ی قانون کار باشد)، مزایا، سنوات، عیدی و پاداش و بیمه شکایت کنند.
موفق باشید

سلام وارادت
بله اگر ایشان از طریق اداره کار شکایت نمایند موظف به پرداخت حق بیمه و جریمه میشوید .

بله ایشان می تواند مطابق با قانون کار بابت پرداخت حق بیمه و مزایا از شما شکایت به عمل اورد

سلام مطابق قانون کار و تامین اجتماعی کلیه کارفرمایان مکلفند قبل از استخدام کارگر وی را از نظر سلامت جسمانی به پزشگ بیمه اجتماعی معرفی کرده سپس بکارگیری و حق بیمه ایشان را از طریق لیست حقوق واریز نمایند وگرنه به ۱۵۰ برابر حداقل حقوق جریمه می شوند

با سلام. بله ایشان کارگر شما محسوب می‌شوند و شما موظف به بیمه کردن ایشان می باشید.

بله می تواند چون ازحق قانونی خودش می تواند استفاده کند