ضرر و زیانمو میتونم بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۸ #49239282

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.من پارسال اردیبهشت ماه یک قطعه زمین خریدم به مبلغ ۱۵۰ میلیون.امروز رفتم که بفروشمش به من گفتن قیمت زمینت الان ۱۲۵ میلیون هست.و پارسال زمانی که تو این زمین رو خریدی قیمتش ۹۰ تومن بوده نه ۱۵۰ تومن.الان من منفعت نکردم که هیچ،ضرر هم کردم.۶۰ میلیون از من پول اضافه گرفتن برا خرید زمین.و من برای اینکه مطمئن بشم که قیمت زمین واقعا اون بوده یا نه از چندین بنگاه پرسیدم و همشون تایید کردن که ۶۰ میلیون از من پول اضافه گرفتن.سوال من از شما این هست که آیا میتونم از بنگاه شکایت کنم برای کلاهبرداری؟و اگر شکایت کنم دستم به جایی بند هست؟نتیجه ای میگیرم؟و اینکه چطور ثابت کنم سرم کلاه رفته.ممنون میشم جواب بدید.سلامت باشید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کلاهبرداری محقق نشده و تنها نسبت به فسخ قرارداد مستند به خیار غبن می توانید اقدام نمایید که مشخص نیست با گذشت این مدت زمان به نتیجه خواهید رسید یا خیر

وقت بخیر
جرم کلاهبرداری محقق نشده است .
چنانچه مغبون شده اید میتوانید نسبت به فسخ قرارداد به استناد خیار غبن اقدام نمایید و ثمن معامله را مسترد نمایید . که البته بایستی مفاد قرارداد نیز بررسی گردد که آیا خیار غبن فاحش و افحش را از خود ساقط نموده اید یا خیر و همچنین با عنایت به اینکه اعمال خیار غبن فوری می باشد و نظر به مدت طولانی که از تاریخ انعقاد قرارداد گذشته ، احتمال اینکه حق اعمال خیار را از شما نپذیرند زیاد است.

با سلام
با توجه به اینکه اعمال خیارات فوری هستند از زمانی که شما متوجه می شوید اگر چنانچه خیار غبن فاحش در مبایعه نامه شما ساقط نشده دادخوست خود را مطرح کنید شاید پدیرفته بشود و راه غیر از این نیست
از بنگاه دار هم نمی توانید شکایت کنید

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن متاسفانه بنظر امکان طرح دادخواست به لحاظ خیار غبن نیز وجود ندارد چه رسد به کلاهبرداری
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

اعمال خیار غبن فاحش فوری است با گذشت مدت یکسال بعید بنظر میرسد دادگاه اعمال خیار غبن را بپذیرد . در رابطه با بنگاه هم اصولا دلال مسوول قیمت مال معامله شده نیست