تفویض وکالت، آیا معامله فضولی میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۷۴ #49225688

اپارتمانی قولنامه شده با من
مرد به همسرش چند سال پیش تفویض وکالت داده بوده کاملا ( بلاعزل حتی)
ولی خودش با اینکه دیگه صاحب اپارتمان نبوده و به زن تفویض داده خود مرد خبر داشته که دیگه مالک نیست ولی باز خودش اومده پای قلنامه در حالی که کاره ای نبوده این معامله معامله فضولی میشه؟ یا کلا باطل است اگر زن رضایت بده بر کار شوهرش مشکل حل میشه؟ یا چون از اول مرد آگاه بوده به هیچ کاره بودن خودش ولی اومده و معامله کرده با من الان معامله باطل است ؟ 👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻نکته مهم برای من 👇👇👇👇👇
میگن چون خودش ( مرد ) میدونسته ( قبل از معامله با من ) که چه کرده (آگاه بوده که دیگه مالک نیست و تفویض کامل داده بوده به خانومش ) وخودش آگاه بوده الان دیکه معامله فضولی نیست و اینکه الان زنش پای قولنامه رو بعد سه سال امضا کرده و تایید داده ( درست نیست )

هر کارشناسی یک چیز میگه و من گیج شدم ممنون میشم شما راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود معامله صحیح است

با اعطای وکالت بدون مبایعه نامه مانع از انجام مورد وکالت از سوی موکل نخواهد بود

از نظر قانونی معامله صحیح است

با سلام
معامله صحیح است . احتمالا مرد عمل بالمباشره رو هم ساقط نکرده بود .
زن اش هم که تنفیذ کرده ( اگر احتمال فضولی بودن می دین) دیگه مشکلی نیست

سلام درصورتی که فردی به کسی وکالت بدهد و خود شخص ان کار را انجام بدهد صحیح است

درود بر شما
اگر صرفا وکالت بلاعزل داده شده بود معامله کاملا صحیح است چرا که مالکیت آقا ازبین نرفته و اگر در کنار وکالتنامه مبایعه نامه نیز تنظیم کرده بودند ، تنفیذ بعدی خانم کفایت میکند .

درود بر شما، معامله توسط موکل صحیح بوده و فضولی نیست، چرا که اعطای وکالت سبب از بین رفتن حق خود موکل در فروش نخواهد بود.