کلاهبرداری صاحب ملک رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۸ #49215308

با سلام
بنده حدودا ۵ ماه پیش مغازه ای رو با قرارداد دست نویس اجاره کردم
چند روز پیش صاحب ملک به من گفت : من مغازه رو به شما خیلی ارزون دادم

منم گفتم : اگر کسی بیشتر اجاره میکنه بده به اون . من اینجا کسب خوبی ندارم و همین اجاره رو هم دارم از جیب میدم

خلاصه چند روزی گذشت و یه روز بهم پیامک داد و گفت فردا بیا مغازه رو تحویل بده ، دادمش اجاره
منم گفتم باشه
فرداش رفتم و مغازه رو جمع کردم و ۹۰ درصد اجناس رو بردم ولی چند قلم جنس هم گذاشتم بمونه ، کلید هم بهش ندادم تا رهنمو بده

بعدش موقع حساب و کتاب با هم به مشکل خوردیم و میخواست مبلغ اضافه ای رو از رهن کم کنه و من مخالفت کردم و گفتم که تا پول منو ندی مغازه رو بهت تحویل نمیدم

چند روزی ازش خبری نبود ، تا اینکه امروز رفتم دیدم قفل منو شکسته و مستاجر دیگری اونجا مستقر شده

بهش زنگ میزنم جواب نمیده
قرار داد من هنوز ۷ ماه دیگه اعتبار داره
هم مغازه رو به زور ازم گرفته و هم چند قلم جنس تو مغازه رو ، و هم پولمو نمیده

الان من باید چیکار کنم که یه درسی بهش بدم

لطفا کمکم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با عنوان تصرف عدوانی و سرقت از ایشان شکایت نمایید

قرارداد اجاره بین شما فسخ شده محسوب میشود دعوی حقوقی استرداد ودیعه و وسایل قابل طرح است

با درود میتوانید شکایتی علیه ایشان مطرح کنید

با توجه به پیامک و ملاقات و .... بهتر است دادخواست استرداد ودیعه و وسایل بدهید.

متن قرارداد شما مورد استناد دادگاه بوده و اگر مالک (موجر) بدون اذن مستاجر، ملک در ید مستاجر را قبل از موعد، بدون تسویه با مستاجر به کس دیگری واگذار نماید مرتکب جرم شده و اعمالی را که شما عنوان نموده اید که توسط موجر صورت گرفته ، تصرف عدوانی و سرقت اموال محسوب شده که با مستنداتی که دارید قابلیت پیگرد قضایی را بدنبال دارد.

شما به جرم تصرف غیر قانونی واستفاده نامشروع شکایت کنید

امکان طرح شکایت بابت تصرف مورد اجاره و همینطور اثاثیه موجود را دارید .