میگه قانونی اقدام کنی محکوم میشی من باید چکار بکنم؟

پرسیده شده
۳۷ پاسخ ۴۴۵ #49200042

سلام من یه نیسان قولنامه کردم که به طرف ده روز وقت دادیم که برگه لیزینگ بیاره نیاورده هر روز امروزو فردا میکنه ماشینم با هم بردیم مکانیکی گفته فقط گیربکسش ایراد داره ماشین داخل پارکینگه بعد از این مدت ما فهمیدیم که ماشین دورش رنگه گلگیراش تعویض شده کفی زیر صندلیها عوض شده اینارو به ما نگفتند الانم نمیاد فسخ کنیم میگه من بیست ملیون بیعانه شما رو خرج کردم .به من میگه قانونی اقدام کنی محکوم میشی من باید چکار بکنم ممنونم از شما راهنمایم کنید تشکر از شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست فسخ بدهید
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ را اعلام کنید

بادرودوسلام عیب مبیع علت فسخ می باشد.

ابتدا باید تامین دلیل اخذ نمایید و گرفتن نظر کارشناسی در خصوص عیب خودرو دعوای فسخ مطرح نمایید

درود بر شما . ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید و با ارسال اظهارنامه ای به استناد خیار عیب درخواست فسخ معامله اظهار کنید . و دادخواست فسخ و استرداد ثمن و خسارات دادرسی و تاخیر تادیه را مطرح کنید

عیب مبیع موجب فسخ است.

سلام دوست عزیز، قولنامه شما را باید مطالعه کنم، لکن تدریس در معامله قابل پیگیری است

با توجه به خیار تدلیس،،،تدلیس یعنی فروشنده، مال را بهتر از آنچه که هست نشان دهد و با فریبکاری باعث شود شما عیب و ایرادهای مورد معامله، مثل خودرو را متوجه نشوید. اگر کسی اینطور خریدار را فریب دهد، خریدار می‌تواند به‌صورت قانونی قرارداد را فسخ کند، البته به شرطی که این امکان در قولنامه از دو طرف گرفته نشده باشد و خیار تخلف شرط
در این مورد، اگر فروشنده یا خریدار شرط کرده باشد که کاری انجام دهد، مثلا پول را به شیوه‌ای مشخص بدهد یا سند را در روز مشخصی ثبت کند و بعد زیر قولش بزند، طرف مقابل می‌تواند به حکم خیار تخلف از شرط، معامله را فسخ کند از دادگاه حقوق دادخواست فسخ قرارداد مطالبه وجه نماید همچنین بهتر است قبل از اقامه دعوا با قرار تامین دلیل نظر کارشناس عیوب خودرو نیز مشخص گردد