آیا راهی برای دریافت حق کاری که انجام شده و در این توافقنامه همکاری هم شرایط آن ذکر شده وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۹ #49186511

در حدود ۴ ماه پیش یک قراداد ابتدایی( توافقنامه همکاری) برای انجام یک پروژه طراحی وب‌سایت با یک کارفرما بستم این قرارداد الکترونیکی بود و در آن ذکر شده بود در صورت تایید قرارداد نوشته مورد تایید است را در جواب ایمیل ارسال کنید که ایشان این کارو کردن،
بعد از گذشت دوماه ایشان اعلام کرد که مشکل دارد و پروژه متوقف شود و بعد از دوماه که امد اعلام کرد کلیه کارهای انجام شده مد نظر من نبوده و هزینه مندرج در قرارداد را قبول ندارم و پرداخت نمی‌کنم(پیش پرداخت هم نداده بودن).
با توجه به اینکه این قرارداد به صورت یک متن (توافقنامه همکاری) برای یک پروژه به صورت دورکاری و غیر حضوری بسته شده و پیام‌های ایشان کاملا موجود است، آیا راهی برای دریافت حق کاری که انجام شده و در این توافقنامه همکاری هم شرایط آن ذکر شده وجود دارد یا نه؟
و راه پیگیری این قضیه چگونه است؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید قرار داد موجود را منتسب به طرف خود نمایید ،طرف مقابل هم ملزم به انجام تعهدات خود میگردد

سلام
با توجه به موارد ذکر شده،مدیر عامل ملزم به پرداخت مبلغی است که متعهد شده است.

درود ، قرارداد منعقد وطرفین ملزم به انجام تعهدات مندرج در قرارداد هستند

با توجه به اینکه در قرارداد تعهد مدیر عامل ذکر شده ملزم به ایفای تعهد خواهد بود

در صورت اثبات وجود قرارداد و اثبات انجام تعهد، مدیر عامل ملزم است تعهد خود را که پرداخت مبلغی به شما میباشد اجرا کند.