آیا پولی که به عنوان ارث از متوفی باقی مانده است به قیمت روز باید تقسیم شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۳۲ #49177088

مبلغی پول از فرد متوفی نزد یکی از ورثه ها باقی مانده است. الان چند سال بعد از فوت صاحب پول, ورثه ها تصمیم به تقسیم آن گرفتند. آیا همان مبلغ باقیمانده باید تقسیم شود یا اینکه باید به نرخ روز حساب شود؟ اگر به نرخ روز باید باشد, نحوه محاسبه آن به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به نرخ روز محاسبه نمی شود..

با درود به نرخ روز محاسبه نمی‌گردد

سلام ماترک وجه نقد به همان مبلغ که موجود است قابل تقسیم بین وراث است به نرخ روز محاسبه نمیشود.

باسلام
چون ماترک پول نقده همانطور باید تقسیم بشه یعنی بصورت همان مبلغ باقی مانده

نیاز به بررسی داره ولی اجمالا بنظر میرسه همان پول باید تقسیم شود

چون ماترک وجه نقد است باید به همان میزانی که موجود است(مبلغ باقیمانده) تقسیم شود نه به نرخ روز